Cím

Magyarország / Hungary,
6000 Kecskemét

Nyitvatartás

Minden megkeresésre
24 órán belül
válaszolunk!

Ügyfélkapcsolat

💌 info@dashaahair.hu

ÍRj nekünk!

Kérdésed van a póthaj rendeléssel kapcsolatban? A megkeresésekre minden esetben 24 órán belül válaszolunk. 

A megvásárolni kívánt póthaj Kecskemét térségében előre egyeztetett helyszínen és időpontban megtekinthető/megvásárolható. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Itt tudod leadni a rendelésedet!

Üzenetben kérlek tüntesd fel a póthaj színét, a rendelni kívánt mennyiséget, a feldolgozás módját, illetve a szállítási adatokat. Ha szeretnél csatolj képet a saját hajszínedről, vagy a megrendelni kívánt árnyalatról. Kollegánk hamarosan felveszi a kapcsolatot veled!

(Minimális rendelés: 50 g!)

A megvásárolni kívánt póthaj Kecskemét térségében előre egyeztetett helyszínen és időpontban megtekinthető/megvásárolható.
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van a póthaj minőségével, kezelhetőségével és ápolásával kapcsolatban? Vagy a rendelésr folyamatáról érdeklődnél?

Természetesen, a megvásárolni kívánt póthaj Kecskemét térségében megtekinthető, előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Belföldre a csomagautomatába való szállítás a legkedvezőbb szállítási módok közé tartozik, ennek költsége 1500 Ft-ra tehető (Foxpost). Házhozszállítás esetén a szállítási költség jelenleg 1200 Ft.

A póthajak ellenértékét és a szállítási költséget előre utalással lehet rendezni. Kecskeméti személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetés is megoldható.

A póthajak feldolgozása csak előreutalás után kezdődik meg, mint például a tresszelés illetve a mikrogyűrűs felrakáshoz való keratinozás/tincsezés. Így az 1-2 napos szállítási idő csak előre utalás esetén, az alapmegrendelésre vonatkozik, ami a póthajak copfban történő szállítása.

A jó hír az, hogy Igen! Külföldre is vállalunk szállítást Európán belül, Európán kívül, sőt még Amerikába is. Viszont ennek költség országonként eltérő és lényegesen magasabb, mint a belföldi kiszállítás, de igyekszünk a legkedvezőbb legbiztonságosabb szállítási módot választani ügyfeleink részére.

A garancia kizárólag a megvásárolt copfokra érvényes, és egészen a megbontásig tart. A bontatlan copfok visszavételére a készhezvételtől számított 8 napon belül van lehetőség. A  megbontott, utólag feldolgozott (más fodrász által keratinozott, tresszelt), festett, szőkített póthajakat nem áll módunkban visszavenni! A visszaküldés díja a vevőt terheli!