Keresés
Close this search box.

Cím

Magyarország / Hungary,
6000 Kecskemét

Nyitvatartás

Minden megkeresésre
24 órán belül
válaszolunk!

Ügyfélkapcsolat

💌 info@dashaahair.hu

ÍRj nekünk!

Kérdésed van a póthaj rendeléssel kapcsolatban? A megkeresésekre minden esetben 24 órán belül válaszolunk. 

A megvásárolni kívánt póthaj Kecskemét térségében előre egyeztetett helyszínen és időpontban megtekinthető/megvásárolható. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Itt tudod leadni a rendelésedet!

Üzenetben kérlek tüntesd fel a póthaj színét, a rendelni kívánt mennyiséget, a feldolgozás módját, illetve a szállítási adatokat. Ha szeretnél csatolj képet a saját hajszínedről, vagy a megrendelni kívánt árnyalatról. Kollegánk hamarosan felveszi a kapcsolatot veled!

(Minimális rendelés: 50 g!)

A megvásárolni kívánt póthaj Kecskemét térségében előre egyeztetett helyszínen és időpontban megtekinthető/megvásárolható.
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van a póthaj minőségével, kezelhetőségével és ápolásával kapcsolatban? Vagy a rendelésr folyamatáról érdeklődnél?

Természetesen. A megvásárolni kívánt póthaj Kecskemét térségében megtekinthető, előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A csomagküldés szabadon választhatóan a Magyar Posta (MPL) vagy a GLS futárszolgálaton keresztül történik, és kizárólag előre utalás után (póthaj árának és a szállítási költség együttes beérkezése). Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. Külföldre is vállalunk szállítást Európán belül, Európán kívül, sőt még Amerikába is. Viszont ennek költsége országonként és időszakonként eltérő, és lényegesen magasabb, mint a belföldi kiszállítás.

A póthajak ellenértékét és a szállítási költséget előre utalással lehet rendezni. Kecskeméti személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetés is megoldható.

A póthajak feldolgozása csak előreutalás után kezdődik meg, mint például a tresszelés illetve a mikrogyűrűs felrakáshoz való keratinozás/tincsezés. Így az 1-2 napos szállítási idő csak előre utalás esetén, az alapmegrendelésre vonatkozik, ami a póthajak copfban történő kiszállítása.

A jó hír az, hogy Igen! Külföldre is vállalunk szállítást Európán belül, Európán kívül, sőt még Amerikába is. Viszont ennek költség országonként eltérő és lényegesen magasabb, mint a belföldi kiszállítás.

A garancia kizárólag a megvásárolt copfokra érvényes, és egészen a megbontásig tart. A bontatlan copfok visszavételére a készhezvételtől számított 8 napon belül van lehetőség. A  megbontott, utólag feldolgozott (más fodrász által keratinozott, tresszelt), festett, szőkített póthajakat nem áll módunkban visszavenni! A visszaküldés díja a vevőt terheli!