ÁSZF

Általános Szerződési feltételek

Vállalkozás adatai

Online értékesítés – csomagküldéssel

A szolgáltató neve: Csordás Bettina
A szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, III. Béla krt. 4. 1/5.
Adószám: 57844882-1-23
Nyilvántartási szám: 56507249

1.1. Az eladó tulajdonában lévő internetes áruház www.dashaahair.hu működtetésének célja az áru eladása a végfelhasználónak (továbbiakban vásárló) az elektronikusan leadott megrendelés alapján.

Az internetes áruház kínálata: hajhosszabbításhoz póthajak, csatos póthajak (továbbiakban áru) árusítása.

1.2 A www.dashaahair.hu webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a Kosár tartalmának megrendelése ikonra kattintás megerősítésével jön létre.

A Felek között ily módon magyar/angol nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és azt a hatályos jogszabályi előírások által előírt időtartamig őrzi. Felek között létrejött azon kereskedelmi ügylet (pl.: megrendelések leadása) is szerződésnek minősül, amelyet a Partner a Szolgáltató ügyfélszolgálatán keresztül bonyolít (írásban, személyesen vagy telefonon).

1.4. Ügyfélszolgálat:

 • Levelezési cím: 6000 Kecskemét, III. Béla krt. 4. 1/5.
 • Internet cím: www.dashaahair.hu
 • E-mail cím: info@dashaahair.hu
Fizetési módok

A megrendelt termék fizetésének módjai:

 • Bankkártyával történő fizetés. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
 • Banki átutalás. A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése elött, banki átutalással is kiegyenlítheti. A rendelését csak az összeg jóváírását követően tudjuk teljesíteni.
 • Személyes átvételre is van lehetőség, előre egyeztetett helyen és időben, általában Kecskemét városában. Ilyen esetben is az átutalásos fizetési mód javasolt.

 

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard, Maestro vagy Visa bankkártyádat.
Garancia és visszafizetés

Hajhosszabbítás előtt, a póthajak felillesztése előtt részletesen olvassa el a garanciára vonatkozó tájékoztatót!

 • A vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben PÓTHAJAT vásárolt/rendelt, a NEM ÁLTALUNK KÉSZÍTETT, más fodrász által hanyagul végzett festés, szőkítés,  keratinozás/tincsezés, a tresszelt hajsor elvágása/szétvágása esetén a hajtincsek/hajsorok széleiből a haj erősen hullani fog!
 • Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor, online rendelésekor részletesen tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról, azonban fodrászati ismeretek megtanítására nem köteles, így a helytelen kezelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.
 • A vevő tudomásul veszi, hogy a Prémium minőségű póthajak élettartama 1-3 év is lehet megfelelő ápolás mellett.
 • Minden hajhosszabbítás vagy sűrítés a hajgyökereket terheli meg, ami saját hajhullást okozhat. A vásárló tudatában van annak, hogy az összes megvásárolt póthajtermékünkre érzékeny embereknél bizonyos allergiás reakciók is keletkezhetnek. Pl. fémallergia a fémcsatok, fémgyűrűk és a fejbőr találkozásánál. Ezek nem a termék hibái. Az eladó nem tudhatja előre, hogy kinél milyen allergiás reakciók jelentkezhetnek, amiért felelősséget sem vállalhat. A vásárló köteles saját maga megállapítani a termék használásának lehetőségét és felelősséget vállal a lehetséges allergiás reakciók fellépésekor létrejövő kellemetlenségekért.
 • A vásárló elveszíti a garanciát a póthaj mosása, olajozása, festése, szőkítése, dauerolása, színezése, és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ez esetben minőségromlás és higéniai okok miatt a terméket cserélni, visszavenni nem áll módunkban.
 • A garancia kizárólag a megvásárolt copfokra érvényes, és egészen a megbontásig tart, de maximum 8 napig. A visszafizetés minden esetben a megrendelő által küldött bankszámlaszámra történik, a haj visszaérkezésétől számított 14 napon belül.
 • A nálunk vásárolt, más szalonban felillesztett, festett, szőkített hajakért – a póthaj hullásáért – felelősséget nem vállalunk. Ez esetben annak a szakembernek kell vállalni a garanciát, aki felillesztette, festette, szőkítette a póthajat. A póthaj hullásának a póthaj minőségéhez nincsen köze, csak a használt ragasztóanyag (keratin) és a felillesztés munkájához, illetve a nem megfelelő festés, szőkítéshez van köze.
 • A vevő tudomásul veszi, hogy a forró hajszárító és hajvasaló szárítja és fénytelenné teszi a hajat.
 • Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni. Velünk is előfordult már, hogy különböző fejekről levágott copfok még a kíméletes hajfestés ellenére is váratlan módon reagáltak, pl. egyenes hajból göndör lett, egészségesnek tűnő haj visszatöredezett. Minden haj másképpen reagál bizonyos műveletekre. Ezért a vásárolt póthajjal, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk azt ki egy kis tincsen és az eredmény megismerése után fogjunk csak hozzá a többihez! Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

 

Mi arra tudunk garanciát vállalni, hogy a nálunk kapható hajak: 100% emberi prémium minőségű, festett/ kíméletesen szőkített hajak és I.osztályú (nem kevert szálas, nem műszálas) hajak. A póthajak lehetnek egyenes, hullámos vagy göndör típusúak, közepes vagy vékonyabb szálvastagságúak.

Elállás joga: A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:A Vásárló a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A szerződés nyelve magyar. Higiéniai okokból a parókát és póthajat nem cserélünk! Csak eredeti bontatlan csomagolású, nem használt “általános – standard” póthajat áll módunkban visszavenni.

Szállítás és visszaküldés

Csomagküldés vagy személyes átvétel:

 • A csomagküldás a FOXPOST szolgáltatásán keresztül történik, és kizárólag előre utalás (póthaj árának és a szállítási költség együttes beérkezése) után. Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. Külföldre is vállalunk szállítást Európán belül, Európán kívül, sőt még Amerikába is. Viszont ennek költsége országonként és időszakonként eltérő, és lényegesen magasabb, mint a belföldi kiszállítás, de igyekszünk a legkedvezőbb, legbiztonságosabb szállítási módot választani ügyfeleink részére. 
 • Személyes átvételre is van lehetőség, előre egyeztetett helyen és időben, általában Kecskemét városában. Ilyen esetben is az átutalásos fizetési mód javasolt.

 

Visszatérítési szabályzat:

 • Személyes megtekintés/vásárlás esetén, melynél látja a színt, hajhosszt (hajtömörséget – hajvégtömörséget) és tapintással a minőséget, nem áll módunkban visszavásárolni a póthajat, későbbi minőségi kifogás esetén sem.
 • Postai csomagküldés esetén amennyiben a vevőnek nem tetszett a rendelt termék, úgy joga van az áru visszaküldéséhez az átvételétől számított 8 napon belül. A cserélni/visszatéríteni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen.  Visszaküldés esetén csak a normál ajánlott, nem utánvétesen küldött csomagokat veszem át, bontom ki és térítem meg a termék árát a vevő bankszámlaszámára maximum 14 munkanapon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja.

 

Érvényes: 2022. Augusztus 16-tól visszavonásig. Az Eladó a változtatás jogát fenntartja.

Legal & Privacy

Privacy Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est Lorem ipsum dolor sit amet, audire fuisset mentitum pri no, est in tincidunt temporibus. Ut usu alii accommodare, sea ei velit vituperatoribus. Pri te epicuri disputationi, ne tollit mentitum rationibus nam.

1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est Lorem ipsum dolor sit amet, audire fuisset mentitum pri no, est in tincidunt temporibus. Ut usu alii accommodare, sea ei velit vituperatoribus. Pri te epicuri disputationi, ne tollit mentitum rationibus nam. Te epicurei apeirian consequat sed, in eos magna brute appetere, tale paulo alterum in vis. Qui id novum volutpat reformidans, an modus elitr concludaturque mel Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

2. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est Lorem ipsum dolor sit amet, audire fuisset mentitum pri no, est in tincidunt temporibus. Ut usu alii accommodare, sea ei velit vituperatoribus. Pri te epicuri disputationi, ne tollit mentitum rationibus nam. Te epicurei apeirian consequat sed, in eos magna brute appetere, tale paulo alterum in vis. Qui id novum volutpat reformidans, an modus elitr concludaturque mel Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt 

3. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis rationibus nam. Te epicurei apeirian consequat sed, in eos magna brute appetere, tale paulo alterum in vis. Qui id novum volutpat reformidans, an modus elitr concludaturque mel Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute accommodare, sea ei velit vituperatoribus. Pri te epicuri disputationi, ne tollit mentitum rationibus nam. Te epicurei apeirian consequat sed, in eos magna brute appetere, tale paulo alterum in 

4. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est Lorem ipsum dolor sit amet, audire fuisset mentitum pri no, est in tincidunt temporibus. Ut usu alii accommodare, sea ei velit vituperatoribus. Pri te epicuri disputationi, ne tollit mentitum ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute accommodare, sea ei velit vituperatoribus. Pri te epicuri disputationi, ne tollit mentitum rationibus nam. Te epicurei apeirian consequat sed, in eos magna